Vica,
> Probalt mar valaki kozuletek tocsnit /reszelt krumpli esetleg tojas es
> liszt hozzaadasaval-en siman csak krumplival csinalom/ olaj nelkul a
sutoben
> sutni?
> Ugy mint a fagyasztott krumplit, amit a sutoben kell megsutni? Bar az
se
> zsiradekmentes, mert elokezelt, az en reszelt krumplimbol keszult
nyomatok
> viszont nem.
> Ha olajban sutom, renegeteg olajat besziv, ezert gondoltam a sutore.
> Fogyokuran vagyok:-)))
Szerintem egy jo teflon serpenyoben megcsinalhatod, en mar csinaltam,
igaz, keves olajjal. Asszem a sutoben nem lenne olyan jo, mert forro kell
alaja hogy hamar osszealljon.
Udv
Emilia, Stuttgart
|
A tocsni (de igaz ez pl. a krokettre is) zsirbol nem sziv fel annyit,
mint olajbol, kulonosen, ha nem hagyjuk a sutozsirban hulni, hanem a meg
fortyogo, bugyborekolo zsirbol kivesszuk es leitatjuk, lecsopogtetjuk.
Fogyokura szerintem nem jo, a kampanyszeru fogyast "percek alatt" vissza
lehet hizni.
Inkabb erdemes az eletmod-valtoztatassal foglalkozni, a kozerzetnek is
jobb; pl. tobb mozgast iktass a napi rendszeres programodba, szamold ki
(jo elfoglaltsag, az ember torodik magaval :-), mennyi szenhidratot,
kemenyitot, zsirt stb. fogyasztasz atlagosan, es hatarozd el, hogy
ezentul 6-10 %-kal kevesebbet fogsz enni az ilyenekbol. Lehet, hogy egy
evig is eltart, mire leadsz 10-12 kilot, de ha nem valtoztatsz az igy
kialakitott eletviteleden, a sulyod _tartosan megmarad_.
Istvan
http://www.kifozde.hu
|