Kedves konyhamuveszek! Kollegak!
En azt javaslom, nezzetek inkabb az en oldalamat, az ingyen van.
Ja, es en sosem tennek a toltottkaposztaba edeskaposzta-leveleket,
paradicsomot es virslit, a paprikas csirkebe eszembe sem jut
baberlevelet tenni, es kivetel nelkul mindig joghurt nelkul csinalom a
nokedlit! :-)
Az a velemenyem, hogy magyaros eteleink eredeti izeire - melyet szinte
az egesz vilag ismer (remelem) - jobban kellene vigyaznunk, ha mar
"hungaricum"-nak nevezzuk! Elkepzelem, amint egy japan turista
megfujjogja a baberlevellel tonkrevagott paprikascsirket :-)
Istvan
http://www.kifozde.hu
|
Sziasztok!
Anyukamnak foztem itt, Kanadaban par kinai(fele) etelt es nagy sikert
aratott nala. Elhatarozta, hazaterve megprobalja. Tudtok-e arra vonatkozoan
tanacsot adni hogy otthon hol es mennyiert lehet shiitake gombat illetve
friss gyombert esetleg babcsirat kapni?
Elore is koszonom a valaszokat!
Kriszti
|