Sziasztok!
Zita irta:
"A roseibni, azaz vekonyra szeletelt sultkrumpli a magyar konyhaban sem
ismeretlen, de ez azert nem chips vekonysagu. Allitolag ugy a legfinomabb,
ha fritozben egyszer felig megsutod, majd kiemeled, kicsit hulni hagyod, es
utana ismet atsutod. En meg nem probaltam, de elkepzelheto hogy igy finom
lesz."
En mindig igy csinalom, a hasabkrumplit is...
Es tenyleg sokkal finomabb... :-)
Tudnak valaki nekem otleteket adni, mit lehet csinalni pofeteg-gombabol?
En csak ki szoktam rantani, de biztosan lehet mast is kesziteni belole...
Koszi
Anita
|
Grillezesben jartas "szakemberek" otleteit varom arra
vonatkozoan, mit hogyan lehet grillezni huson kivul,de
husos recepteket is szivesen fogadok. Pl. hogyan erdemes a
halat, vagy paradicsomot, egyeb "kiegeszitoket"? Egy
komplett grillpartihoz varok otleteket. Minden erdekel, a
legaprobb bevalt praktikak is!
Elore is nagyon koszonom: Andrea.
|