"Sziasztok! Elkezdodott a gesztenye szezon. Szeretnek megkozelitoleg olyan fino
m gesztenyet kesziteni, amit a gesztenyearusok arulnak. Sutoben probaltam sutni
, de vagy ke meny es szaraz lett, vagy nem sult meg. Mi a modszer, amivel ez el
kerulheto? Koszi: Imi"
Kedves Imi!
A gesztenyesutes altalam ismert modszere:
A geszetenyeket egyenkent kereszt alakban bevagdosni, es ha villanytuzhelyed va
n, egyszeruen a fozolapon, gaztuzhely eseten pedig a gázra helyezett vaslapon k
ell sutni. Sutes kozben forgassuk a gesztenyeket, hogy egyenletesen atsuljenek.
Kb egy negyed ora alatt kesz van, a gesztenyetol fugg. Meg kell probalni, megs
ult-e, ha nyers, akkor tovabb kell sutni.
Az eredmeny: nagyon finom, pont olyan, mint a gesztenyearusoknal, csak olcsobb,
es tobb.:)
Udv:
MEszter
(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 62.77.195.234)
|