Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1863
Copyright (C) HIX
2004-10-21
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 Re: gesztenye (mind)  20 sor     (cikkei)

+ - Re: gesztenye (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

"Sziasztok! Elkezdodott a gesztenye szezon. Szeretnek megkozelitoleg olyan fino
m gesztenyet kesziteni, amit a gesztenyearusok arulnak. Sutoben probaltam sutni
, de vagy ke meny es szaraz lett, vagy nem sult meg. Mi a modszer, amivel ez el
kerulheto? Koszi: Imi"

Kedves Imi!

A gesztenyesutes altalam ismert modszere:
A geszetenyeket egyenkent kereszt alakban bevagdosni, es ha villanytuzhelyed va
n, egyszeruen a fozolapon, gaztuzhely eseten pedig a gázra helyezett vaslapon k
ell sutni. Sutes kozben forgassuk a gesztenyeket, hogy egyenletesen atsuljenek.
 Kb egy negyed ora alatt kesz van, a gesztenyetol fugg. Meg kell probalni, megs
ult-e, ha nyers, akkor tovabb kell sutni.
Az eredmeny: nagyon finom, pont olyan, mint a gesztenyearusoknal, csak olcsobb,
 es tobb.:)
  
Udv:
MEszter

(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 62.77.195.234)

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS